Welkom @Haarfratsen
De winkel voor HAAR

Team @haarfratsen


De eigenaar van Haarfratsen & topstylist Grietien (43jr) is sinds 1991 in het kappersvak werkzaam. Nadat zij de kappersopleiding & visagie-opleiding met succes afrondde pakte zij haar scharen & "backpack" en trok daarmee de wereld rond, tijdens deze 3-jarige reis werkte zij in diverse salons en volgde zij diversen trainingen. Nadien keerde ze terug naar haar geboorte dorp Zuidhorn en in juni 2000 startte zij haar eigen salon in Noordhorn, (Kapsalon Noordhorn). Waar zij ruim 15 jaar lang, met veel plezier en succes haar passie met haar gezinsleven combineerde. Haar ondernemerschap & creativiteit zorgde ervoor dat zij in 2016 de deuren opende van een compleet nieuw concept " Haarfratsen".

De afgelopen jaren heeft zij herhaaldelijk diverse opleidingen gevolgd bij de "allerbeste" in de kappersvak, o.a. de Vidal Sassoon academy in London, Mazella & palmer etc,... En nog steeds trekt zij er regelmatig op uit opzoek naar een nieuwe uitdagingen zodat het kappersvak ook naar meer dan 26 jaar ervaring nog steeds vernieuwing brengt.

Grietien: Topstylist & visagist

Werkzaam in de salon: dinsdag & donderdag t/m zaterdag.

 

Denise, (26 jr) is sinds 2016 werkzaam bij Haarfratsen. Denise is op jonge leeftijd begonnen in het kappersvak. Na 8 jaar trouwe dienst als Topstylist in een gerenommeerde kapsalon in Assen, solliciteerde zij bij Haarfratsen voor de functie Topstylist & visagist. 

Denise zocht een nieuwe uitdaging & meer verdieping in het vak. Haarfratsen bood haar een nieuwe uitdaging op het gebied van educatie & zelf ontplooiing dit zorgde voor een "nieuwe" frisse kijk op het vak waardoor Denise het afgelopen jaar haar passie weer nieuw leven ingeblazen heeft. Zo heeft zij inmiddels de opleidingen tot master-colorist voltooid en master stylist en blijven de certificaten binnen rollen .De kennis en ervaring en passie van Denise gecombineerd met haar specialisme in kleur & folietechnieken (die zij als geen ander beheerst) zijn een grote toegevoegde waarde voor de salon van Haarfratsen. 

Denise : Topstylist & visagist 

Werkzaam in de salon: dinsdag t/m zaterdag.